Onderlaag

Vrij zijn door meditatie. Dat is de essentie van Free Spirit Meditation. We beoefenen meditatietechnieken uit verschillende tradities en werken met onder andere mantra, stilte, visualisatie en affirmatie. Deze effectieve technieken zijn gemakkelijk te integreren in je huidige bestaan en dragen bij aan de integratie van je persoonlijkheid met je ziel (Atman). Hierdoor ontstaat een weldadige innerlijke rust en een diep gevoel van thuiskomen in Jezelf. Je hervindt een nieuwe balans op geestelijk en lichamelijk niveau.

Free Spirit Meditation helpt je om dagelijkse spanningen en stress te verminderen. De meditatietechnieken hebben een gunstig effect op klachten als hoge bloeddruk, adhd en kortademigheid. Ook op geestelijk vlak ervaar je meer rust, er ontstaat als het ware ‘ruimte’ tussen je gedachten. Deze ‘reset’ van het gewoonte-denken draagt bij aan een heldere kijk op jezelf en je leven. Free Spirit Meditation opent bovendien je hartchakra en laat liefde, inspiratie en creativiteit stromen. Hierdoor ervaar je een diepe tevredenheid en verbondenheid met alles en iedereen om je heen. Je eigen energie verandert, waardoor ook je omgeving positief beïnvloed wordt en de kwaliteit van je leven verbetert.

De meditatiesessies zijn ongedwongen van sfeer en toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit gemediteerd hebt. Free Spirit Meditation vindt plaats op vrijdagavond om 20.30 uur. Ben je geïnteresseerd in deze meditatiesessies of wil je ze combineren met onze yogalessen? kom langs voor een proefles. Een blok van 15 lessen kost 165 euro, 11 euro per les. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.
 

YOGA HAARLEM:

meditatietechnieken uit verschillende tradities

mantra, stilte, visualisatie en affirmatie

innerlijke rust
vermindering dagelijkse spanningen

heldere kijk op jezelf en je leven

toegankelijk voor iedereen
 

Logon

 

Free Spirit Meditation

Yoga Haarlem

Sint Jorisveld 1

2023 GD Haarlem

06 55733411

info@yogahaarlem.com

Disclaimer

YH-beeldmerk-zw
YH-beeldmerk-witzw
carousel free spirit png


yoga en meditatie
vrijdagavond 21-4,19.00 en 20.30 uur valt uit >>

proefles 10 euro
Yoga Retreat in Umbrie
van 21 t/m 28 oktober 2017

Yogispreuk-aangepast

LikeUsOnFBtransparant87pix1a 

Flag-UK 

Be of one mind.

Imre Vallyon
FreeCounter